Ovogodišnje izdanje Vinart Grand Tastinga, najvažnije hrvatske vinske manifestacije, održat će se na novoj lokaciji i u ponešto drugačijem obliku. Umjesto velikog dvodnevnog vikend tastina u Laubi, Vinart će se održati kao veliki vinski shop i kušaonica na otvorenom na platou ispred zagrebačkom Muzeja suvremene umjetnosti.

Vinart Grand Tastingse unatrag nekoliko godina nametnuo kao najvažniji nacionalni vinski sajam, na kojem su vinari zaista uživali nastupati, piše Kult Plave Kamenice. Vinart je sajam gdje se vina mogu probati u relativno korektnim uvjetima, i gdje se usprkos velikom broju posjetitelja uvijek može donekle mirno razgovarati, i kupovati vina po prijateljskim cijenama.

Processed with VSCO with a6 preset

Na ovogodišnji Vinart Grand Tasting dolazi 120 ponajboljih vinarija iz Hrvatske, moći će se kušati i neka od zanimljivijih uvoznih vina domaćih distributera, a vina će se moći kupovati u sajamskom Outletu po podrumskim (proizvođačkim) cijenama. Ulaznica košta 150 kuna za neograničeno kušanje vina, a u nju je uključeno 40 kuna za kupovinu vina. 

VINART GRAND TASTING održava se 3. i 4. lipnja 2020. od 12:00 do 19:0h. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 150,00 kuna.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!