Utorak, 31 siječnja, 2023

Croatian Virtual Get2Gether poslovna radionica besplatna za sve aktere u nautičkom turizmu

Uslijed trenutnih tržišnih okolnosti koje značajno utječu na načine turističke promocije, Hrvatska turistička zajednica (HTZ) organizira virtualnu poslovnu radionicu za tržišta Njemačke, Austrije i Švicarske.

Predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva HTZ želi omogućiti virtualne sastanke s partnerima iz Austrije, Švicarske i Njemačke kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnju.

Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima, specijaliziranim za nautički turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta Njemačke, Austrije i Švicarske.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Croatian Virtual Get2Gether poslovnoj radionici – Ein Meer aus Gelegenheiten potrebno je ispuniti prijavnicu ovdje. Sudjelovanje na poslovnoj radionici je besplatno te se može prijaviti jedan predstavnik po turističkom subjektu.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 16. studenog 2021. do 16 h kada će se zaključiti popis sudionika koji će prijavljenim sudionicima biti dostupan na web stranici.

Svi prijavljeni/registrirani sudionici imat će mogućnost traženja partnera i zakazivanja sastanaka putem svog virtualnog profila koji se kreira tijekom prijave. Trajanje pojedinačnog sastanka predviđeno je na 20 minuta.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijave molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz tržište i inozemne sudionike Predstavništvo HTZ-a u Austriji na e-mail branimir.toncinic@kroatien.at i Predstavništvo HTZ-a u Njemačkoj na e-mail romeo.draghicchio@visitkroatien.de.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno