Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Croatian Virtual Get2Gether: HTZ omogućit će svim turističkim djelatnicima virtualnu radionicu na tržištima Rusije, Ukrajine i Bjelorusije

Uslijed trenutnih tržišnih okolnosti koje značajno utječu na načine turističke promocije, Hrvatska turistička zajednica (HTZ) će 24. studenog 2021. organizirati još jednu virtualnu poslovnu radionicu na tržištu Rusije, Ukrajine, Bjelorusije.

Predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva HTZ želi omogućiti virtualne sastanke s partnerima iz Rusije, Ukrajine, Bjelorusije kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Croatian Virtual Get2Gether – B2B workshop virtualnoj poslovnoj radionici potrebno je ispuniti prijavnicu ovdje. Sudjelovanje na poslovnoj radionici je besplatno te se može prijaviti jedan predstavnik po turističkom subjektu.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 23. studenog 2021. do 16 h.

Svi prijavljeni/registrirani sudionici imat će mogućnost traženja partnera i zakazivanja sastanaka putem svog virtualnog profila koji se kreira tijekom prijave. Trajanje pojedinačnog sastanka predviđeno je na 15 minuta.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijave molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz tržište i inozemne sudionike Predstavništvo HTZ-a u Rusiji na e-mail rajko.ruzicka.ru@croatia.hr.

Više pročitajte ovdje.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno