CROATIA4ALL, mjesto susreta ponude i potražnje u turističkom sektoru

foto. https://www.putovanja.hr/

Prvi 100% hrvatski workshop pod nazivom CROATIA4ALL održat će se 15. studenoga 2021. godine u Zagrebu, u Mozaik event centru. 

Workshop će biti mjesto susreta ponude i potražnje u turističkom sektoru bazirano na brzim sastancima i konkretnim dogovorima. Tako će workshop omogućiti velikim i malim turističkim tvrtkama ravnopravno predstavljanje i mogućnost komunikacije, a ujedno će to biti i prilika za sve turističke djelatnike da se još jednom sretnu i podjele vlastita iskustva u ovim turbulentnim vremenima.

„Kao dugogodišnji organizatori međunarodnog sajma turizma Place2go i sudionici mnogobrojnih poslovnih evenata u Hrvatskoj i diljem svijeta, odlučili smo svoje bogato iskustvo primijeniti na organizaciju najvećeg hrvatskog turističkog workshopa – turističke burze pod nazivom CROATIA4ALL.“, proučuje Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Workshop će posjetiti svi oni koji u okviru svog turističkog poslovanja nude Hrvatsku te se očekuje  posjet turističkih agencija iz Slovenije, Italije, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke, Ukrajine, Mađarske, Srbije i BiH.

Ulaznice dostupne putem sustava Entrio.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!