Nedjelja, 24 rujna, 2023

Croatia full of Magic – nova platforma HTZ-a za promociju zimske Hrvatske

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je komunikacijsku platformu Croatia Full of Magic“ na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, koja će se provoditi do sredine siječnja 2021. godine. 

Riječ je o komunikaciji koja za cilj ima održavanje prisutnosti i vidljivosti Hrvatske na najvažnijim emitivnim tržištima kroz približavanje blagdanskih ljepota i raznolikosti hrvatskih destinacija u zimskom razdoblju. Cilj je kroz atraktivne kadrove brojnim pratiteljima na društvenim mrežama našu zemlju približiti kao „top of mind“ destinaciju koju će uskoro ponovno ili po prvi puta posjetiti, navode iz HTZ-a. 

S obzirom na epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i svijetu primarni cilj zimske komunikacijske platforme je zadržavanje interakcije s milijunskim pratiteljima diljem svijeta kojima našu zemlju želimo dodatno približiti kao kvalitetnu i raznoliku destinaciju. Pritom ćemo koristiti atraktivne zimske fotografije i video materijale hrvatskih destinacija, znamenitosti i turističkih proizvoda, a prikazivat ćemo i tradicionalne recepte hrvatskih blagdanskih delicija. Tu su i dva kreativna natječaja kojima našim pratiteljima na društvenim mrežama želimo uljepšati prosinac, mjesec darivanja“, poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

U sklopu ove komunikacijske platforme provodit će se i kreativni natječaj za sve fanove koji prate profil Croatia Full of Life na Facebooku. 

Prvi kreativni natječaj namijenjen je inozemnim pratiteljima koji kao glavnu nagradu mogu osvojiti pet dana boravka u Hrvatskoj za dvije osobe u 2021. godini, kao i prigodne poklon pakete, dok je drugi kreativni natječaj namijenjen domaćim gostima koji će, uz poklon pakete, kao glavnu nagradu moći osvojiti produženi vikend boravak u 2021. u hotelu Frankopan u Ogulinu te na ranču Ramarin u Slavonskom Brodu, pobjednicima nagradnog natječaja projekta #prviput. Na ovaj način kako ističu iz HTZ-a želi se zahvaliti domaćim gostima na više od 11 milijuna ostvarenih noćenja u 2020. godini te ih potaknuti na daljnje istraživanje vlastite zemlje i otkrivanje hrvatskih turističkih ljepota.  

Prikazivanje zimskih motiva provodi se i kroz objavljivanje posebno kreiranih live fotografija na Instagram i Facebook profiluali i putem posebno kreirane web stranice Enjoy The Magic Of Croatia te posebnog Instagram profila @EnjoyTheView_FromCroatia

Kroz navedeni profil turističke zajednice mogu dostaviti foto i video materijale ( na enjoytheview@htz.hr ), zanimljive blagdanske tradicije i običaje svoga kraja, kao i aktivnosti u destinacijama u zimskom razdoblju.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno