Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

Croatia Boat Show ima novi datum. Međunarodni sajam nautike održat će se od 7. do 11. travnja 2021. u Splitu

Croatia Boat Show bi se trebao održati od 7. do 11. travnja 2021. godine! Organizator nautičkog sajma Vicenco Blagaić na Facebooku je objavio tu vijest, a na plakatu osim datuma piše i mjesto – Zapadna obala i Riva.

CBS se trebao održati od 22. do 26. travnja ove godine, ali je odgođen zbog koronavirusa za kraj lipnja, ali ni tada nije održan na zahtjev izlagača. Tako će se 22. izdanje upriličiti u travnju iduće godine.

Split će tako još jednom postati domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na Zapadnoj obali kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge na atraktivan način.

Jubilarni 20. Croatia Boat Show bio je izvrstan pokazatelj kako se nautička industrija nakon niza izazovnih godina napokon oporavlja, te je sajam bio mnogo veći, glamurozniji i posjećeniji nego ranijih godina. Značajna sredstva koja smo, kao organizatori, uložili u nove šatore, pontone i cjelokupan tehnički dio sajma, kao i medijska kampanja kojom je sajam bio promoviran i popraćen u vodećim medijima, svakako su doprinijeli i boljoj kvaliteti i ugledu sajma.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno