Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Croatia Airlines povećava broj letova na međunarodnim linijama

CROATIA AIRLINES od početka srpnja najavljuje povećanje broja tjednih operacija na gotovo svim linijama, prenosi Index.hr.

Croatian Aviation donosi planirani raspored od početka srpnja na svim linijama.

Za prvi tjedan srpnja najavljeno je gotovo 100 tjednih letova iz Zagreba na 14 međunarodnih linija.

Croatia Airlines u najavi ima čak 40 tjednih letova iz splitske zračne luke prema 12 različitih destinacija. Najveći broj operacija odnosi se na linije prema zračnim lukama u Njemačkoj.

Iz dubrovačke zračne luke hrvatski nacionalni avioprijevoznik planira više od 20 tjednih letova prema 6 zračnih luka, od čega će najveći broj tjednih letova imati linija prema Frankfurtu i Parizu.

Croatia Airlines na početku srpnja imat će više od 160 tjednih letova prema navedenim zračnim lukama u Europi iz Zagreba, Splita, Dubrovnika i Rijeke, što je značajno povećanje u odnosu na lipanj.

U drugoj polovici srpnja očekuje se dodatno povećanje broja operacija, a valja napomenuti da je i popunjenost putničke kabine na većini linija značajno porasla u odnosu na prethodne mjesece, što je s jedne strane i očekivano, s obzirom na to da uskoro ulazimo u samu špicu ljetne sezone, piše Croatian Aviation.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno