Petak, 22 rujna, 2023

Croatia Airlines planira letove iz 18 međunarodnih odredišta u Zračnu luku Split

Croatia Airlines, Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije i Turistička zajednica grada Splita, uz podršku predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, sinoć su se zajednički predstavili u Milanu talijanskim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima.

Na prezentaciji je predstavljen ovogodišnji ljetni red letenja Croatia Airlinesa u sklopu kojeg je planirano uvođenje nove sezonske Milano – Split. Zrakoplovi će na ovoj liniji letjeti od 12. lipnja, dvaput na tjedan – četvrtkom i nedjeljom, a putnicima su na raspolaganju promotivne cijene povratnih zrakoplovnih karata već od 119 eura, piše Turizmoteka.

Avioprijevoznici

Dan prije održano je i zajedničko predstavljanje u Bukureštu, a tom je prigodom naglašena važnost nove sezonske linije Bukurešt – Split na kojoj zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika počinju letjeti 11. lipnja, također dvaput na tjedan – srijedom i petkom. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji dostupne su po promotivnim cijenama već od 149 eura.

Nacionalni avioprijevoznik ove sezone planira letove iz 18 međunarodnih odredišta u Zračnu luku Split, čime će snažno pridonijeti razvoju turističkog proizvoda grada Splita i Splitsko – dalmatinske županije.

Croatia Airlines će tijekom ovogodišnje sezone ukupno povezivati Hrvatsku s 21 međunarodnim odredištem, odnosno 22 europske zračne luke, a zrakoplovi će pritom letjeti na 41 međunarodnoj liniji. U tom razdoblju planira se obaviti više od 16.000 letova i ponuditi oko 1,766.000 sjedala.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno