Subota, 1 travnja, 2023

Croatia Airlines i  Carwiz International rent-a-car sklopili poslovnu suradnju

Croatia Airlines i rent-a-car tvrtka Carwiz International potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će se korisnicima usluga obiju tvrtki ponuditi dodatne vrijednosti, što će putovanja učiniti još jednostavnijima, a željene destinacije brže dostupnima.

“Od danas spajamo zrak s kopnom i drago nam je što putnicima nudimo još cjelokupniju uslugu u suradnji s pouzdanim partnerom, osiguravajući im prijevoz do željenog odredišta”, rekao je direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo.

Suradnja je rezultirala zajedničkim proizvodom Fly&Drive, koji će biti, kako kažu, vrlo koristan putnicima koji putuju iz razonode, ali i onima koji putuju zbog poslovnih razloga jer će im Croatia Airlines i Carwiz International ujedinjenim snagama osigurati bezbrižno putovanje do krajnjeg cilja, piše Privredni.hr.

Uz atraktivne cijene i popuste od 15 posto na uslugu rent-a-cara te 15 posto na cijenu zrakoplovne karte, program Fly&Drive osigurat će najvišu kvalitetu usluge, koju putnici i očekuju.

“Ova suradnja na tragu je nastojanja Carwiz Internationala da svim svojim kupcima osigura najbolje moguće iskustvo putovanja. Mišljenja sam da je naša poslovna suradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, a da će dodatni benefiti stvoreni snagom baš hrvatskih kompanija rezultirati zadovoljstvom kupca, što i je prioritet suradnje”, rekao je Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz Internationala.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno