Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Croatia Airlines daruje svoje putnike. Zavirite u njihov Adventski kalendar

Adventski kalendar ove godine dolazi i od nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa, koji od danas pa do Badnjaka svakodnevno daruje korisnike svojih usluga posebnim nagradama.

U mjesecu darivanja dovoljno je posjetiti web adresu https://www.croatiaairlines.com/hr/ponude/adventski-kalendar na kojoj će se svakoga dana otvarati posebna jednodnevna adventska ponuda.

Otvaranjem prozorčića kalendara svi ljubitelji putovanja mogu otkriti mnoga iznenađenja i darove, među kojima su popusti (do 50 posto) za kupnju zrakoplovnih karata na izabranim domaćim i međunarodnim letovima Croatia Airlinesa, upgrade iz ekonomskog u poslovni razred, Economy Comfort sjedala te mnogo drugih pogodnosti. Ponuda dana objavljivat će se svakoga dana u 9 sati ujutro, piše Turizmoteka.

Adventski kalendar putnicima iz Hrvatske i inozemstva pruža mogućnost povoljnijih putovanja i dodatnu kvalitetu usluge, dok je istodobno izvrsna prigoda da se u mjesecu darivanja izabere vrijedan poklon koji je moguće podijeliti s članovima obitelji, prijateljima ili jednostavno izabrati poklon za sebe o kojem se možda već duže vrijeme maštalo.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno