‘Crikvenica International Health Tourism’- virtualna konferencija 12. i 13. studenoga. Sudjelovanje na konferenciji potpuno je besplatno

Osma po redu Crikvenica International Health Tourism konferencija održat će se 12. i 13. studenoga, po prvi puta virtualno s govornicima na engleskom jeziku.

Zdrav čovjek ima tisuću želja, bolestan samo jednu! I zato po našim predviđanjima prva grana turizma koja će se oporaviti i ponovno pokrenuti je zdravstveni turizam. S tom pretpostavkom najavljujemo osmu po redu, najveću regionalnu konferenciju o zdravstvenom turizmu CIHT (Crikvenica International Health Tourism Conference) 2020. 

Organizatori najpriznatije konferencije zdravstvenog turizma u regiji su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, a već tradicionalno suorganizatori su Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Crikvenica i Poliklinika Terme Selce. 

Besplatna mobilna aplikacija

U cijelosti virtualna konferencija će se održati 12. i 13. studenog i okupit će svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja, a biti će dostupna isključivo na digitalnoj platformi preuzimanjem besplatne mobilne aplikacije CIHT Conference (iOS i Android).

„Ove godine smo svi uvjetovani epidemijom COVID- 19 i iako u tom okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom, uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti novu dimenziju.

Sama konferencija ponudit će neka nova digitalna rješenja, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva” –  rekao je doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera uz kojeg će na konferenciji sudjelovati,  između ostalih, izvršni direktor i suosnivač Health Tourism Worldwide, Laszlo Puczko, glavna tajnica European Spas Association, Csilla Mezösi, kao i eminentni hrvatski znanstvenik Ivan Đikić.

CIHT konferencija

Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić, ujedno i idejna pokretačica CIHT konferencije, istaknula je kako je iznimno sretna i ponosna na rad cijeloga tima koji je omogućio u ovakvim iznimnim okolnostima nastavak tradicije organiziranja konferencije. Ujedno je zahvalila i pokroviteljima konferencije Ministarstvu turizma i sporta, Ministarstvu zdravstva, Primorsko-goranskoj županiji, Turističkoj zajednici Kvarnera, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Gradu Crikvenica, kao i partnerima, magazinu Sensa, Zagreb City Hotels, LifeClass Terme Sveti Martin, Jadran d.d. Crikvenica, Hertz Rent–a–car te brojnim drugima bez kojih ovogodišnje izdanje CIHT-a ne bi bilo moguće. 

Kontakt osoba:
Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice
E-mail: marijana.biondic@tzg-crikvenice.hr
Mob: +385 99 315 9551

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!