Srijeda, 4 listopada, 2023

Ćorić iznio svoje mišljenje o Hrvoju Bujasu, predsjedniku inicijative Glas Poduzetnika. Bujas mu odgovorio putem Facebook-a

Likovi poput Bujasa, koji zbog samopromocije uzurpiraju javni prostor nakon svega što je poduzeto od strane države, ne zaslužuju nikakav komentar”, rekao je ministar gospodarstva Tomislav Ćorić gostujući na N1 Televiziji.

“Pa i u 13 sati imamo sastanak s Hrvatskom udrugom poslodavaca koja je naš socijalni partner i koji u pravilu zastupa ogromnu većinu poduzetnika. Vidi se da mi nemamo problem sa socijalnim dijalogom. Međutim narativ kojim se pojedinci služe kad ne dobiju adekvatan odgovor… “, nastavio je Ćorić dodajući da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

Misli se na izjavu koju prenosi UGP, a koja glasi da ” neće baš sve tvrtke propasti”.

“Problem Bujasa i njegove sljedbe je u činjenici da ne žele čuti artikulirana promišljanja koja nisu na strani njihovih. Ja ne mogu govoriti ono što Bujas ili netko od ljudi koji se s njima promovira žele čuti. On želi zauzeti još jedan mali djelić medijskog prostora što je jutros opet uspio i medijsku scenu pretvara u cirkus. Ovo što rade su morbidne predstave i dopustite mi da se više ne očitujemo o njima”, rekao je Ćorić.

Na medijski napad ministra Ćorića Hrvoje Bujas je reagirao putem svog Facebook profila.

“A likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod, nije niti za to kvalificiran, a kamoli da bude ministar.  Ministar je samo zato što ima partijsku knjizicu.”, izjavio je Bujas. ”O njegovoj vječnoj samopromociji dalje neću niti pričati, a bez ikakvog efekta za sve građane RH.”

”Na poziv novinara sa N1 ne želi niti u studio sjesti sa mnom. Mjesecima tražimo sastanak sa njim, a ispred 13.000 poduzetnika i obrtnika članova UGP-a, niti odgovor nismo dobili.” Svoje izlaganje na Facebook profilu završio je s: ”Bolji ministar bi bila moja pokojna baba”.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Sourceindex.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno