Subota, 23 rujna, 2023

Condor vraća liniju Frankfurt-Zadar-Frankfurt u sezoni 2021.

Condor će u ljetnom redu letenja ove godine ponovno povezati Zadar i Frankfurt, javlja croatianaviation.com. U ljetnom redu letenja ova poznata njemačka aviokompanija nije prometovala na ovoj liniji, kao ni prema Rijeci i Dubrovniku, već je redovan promet obavljala samo prema Zračnoj luci Split.

U ljetnom redu letenja ove godine kompanija će, prema trenutnom redu letenja, prometovati prema zadarskoj i splitskoj zračnoj luci, dok trenutno nema najavljenih linija prema Dubrovniku i Rijeci. Kompanija kontinuirano radi na svom programu za ovo ljeto pa postoji mogućnost da će doći do određenih promjena i pokretanja zračnih veza prema dvije spomenute zračne luke.

Split i Zadar jedine su hrvatske zračne luke u redu letenja Condor Airlinesa za ljeto 2021. godine.

Condor će, kako smo ranije najavili, otvoriti svoju bazu u Zurichu te uvesti liniju Zurich – Split – Zurich, detalje o novoj liniji Condora možete pročitati OVDJE.

Što se tiče Zadra, Condor u prodaji ima liniju Frankfurt – Zadar – Frankfurt koja bi s prometovanjem trebala krenuti 01. svibnja, jednom tjedno, svake subote. Od 01. srpnja kompanija će uvesti i drugi tjedni let, svakog četvrtka, što je povećanje u odnosu na razdoblje prije izbijanja globalne pandemije.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno