Subota, 10 lipnja, 2023

Condor više ne leti u Hrvatsku!

Kraj Condor letova za Hrvatsku je najavljen. 

Njemačka aviokompanija zadnji će let odraditi 13.09. na liniji Split – Dusseldorf. Iako ima još dva najavljena leta za listopad, šanse da se ti letovi realiziraju u ovom trenutku su jako male. 

Linije su, uslijed pandemije, pokrenute 12.06. s tri linije: Frankfurt, Dusseldorf i Hanover prema Zračnoj luci Split, s dva dostupna leta tjedno.

Hannover – Split linija je koja je zadnji let obavila 30.kolovoza ove godine, dok je prije izbijanja virusa, ova leisure kompanijaa redovito letjela iz njemačkih zračnih luka prema Hrvatskoj. Rijeka, Zadar i Dubrovnik objavom pandemije ostali su bez svojih letova, a sada im se pridružuje i Split.

Svoj preliminarni red letenja Condor je već objavio i kako za sada saznajemo, iduća ljetna sezona imat će tri već spomenute linije prema Splitu. Niti jedan drugi hrvatski grad u njihovoj objavi nije spomenut što je, s obzirom na scenarij ove sezone, pomalo zabrinjavajuće i jako je izgledno da ćemo sljedeće ljeto također morati trpjeti posljedice COVID-19 na turističkom tržištu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno