Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Condor Airlines na liniji Dusseldorf – Rijeka povećao kapacitet!

Condor Airlines ovog ljeta uvodi dvije linije prema Rijeci, iz Frankfurta i Dusseldorfa, o čemu smo ranije već i pisali prilikom najave tih linija. U međuvremenu je došlo do promjene zrakoplova na liniji, pa je sada u prodaji znatno veći broj sjedala.

Condor Airlines promijenio je tip zrakoplova na novoj liniji između Dusseldorfa i Rijeke koja s prometom kreće 21. svibnja ove godine.

Naime, umjesto ranije planiranog zrakoplova A320 koji u floti ovog avioprijevoznika ima kapacitet od 180 sjedala, svake srijede, od kraja svibnja do kraja rujna, prema Rijeci će prometovati zrakoplovi tipa B757-300 kapaciteta 275 sjedala! Radi se o značajnom povećanju na liniji koja uskoro kreće s prometovanjem. Na drugom tjednom letu između dva grada (svake subote), prometovat će zrakoplovi tipa A321 kapaciteta 220 sjedala, piše Croatian aviation.

U razdoblju od 21. svibnja do 28. rujna, Condor Airlines na liniji između Dusseldorfa i Rijeke nudi čak 21.560 sjedala.

Osim Condora, na ovoj će liniji od svibnja do listopada prometovati i njemački Eurowings. U špici ljetne sezone očekuju se tri tjedna leta na kojima će prometovati zrakoplovi tipa A319 i A320. Eurowings između Dusseldorfa i Rijeke nudi 16.500 sjedala u predstojećem ljetnom redu letenja.

Ukupno će ova dva prijevoznika ponuditi čak 38.060 sjedala između Dusseldorfa i Rijeke, direktni letovi dostupni su od svibnja do listopada.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno