Subota, 1 travnja, 2023

Colliers prodaju Hotela Toplice oglasio na svojoj web stranici

Nakon što su propali višegodišnji planovi da kineski investitor provede najavljeni projekt uređenja Hotela Toplice u Krapinskim Toplicama, hotel bi konačno mogao dobiti novog kupca.

Kako doznaje Poslovni dnevnik, prodajni proces sa širokom i javnom marketinškom kampanjom u rujnu 2021. je započela kuća Colliers.

Kako je poznato, Toplice Hotel u vlasništvu je tvrtke Spring spa Hotel čiji su osnivači kinesko poduzeće koje zastupa Yongdong Wu i CSEBA, poslovna asocijacija koja povezuje Kinu sa zemljama jugoistočne Europe, piše Poslovni dnevnik.

Osim javne kampanje u medijima, Colliers je prodaju oglasio i na svojoj web stranici, slanjem Colliers Newslettera na više od 3000 kompanija kao i direktnim kontaktiranjem ciljane liste potencijalnih kupaca.

“Zaprimili smo ponude od nekoliko zainteresiranih kupaca. Hotel još nije prodan, ali smo u naprednoj fazi. Krapinske Toplice su dobro poznato termalno lječilište i jedan od najljepših kutaka Hrvatskog zagorja.

Zanimljivo je da Krapinske Toplice imaju manje izraženu sezonalnost dolazaka i noćenja od destinacija na moru. Hotel Toplice ima veliki potencijal primarno zbog svoje lokacije u Krapinskim Toplicama ali i prostornog plana koji dozvoljava povećanje kapaciteta.

Nakon renovacije i tržišnog repozicioniranja vjerujemo da hotel može poslovati odlično”, kažu u Colliersu.

Usto, kao prednost vide i ulazak Hrvatske u Eurozonu te Shengen, što će se pozitivno reflektirati na buduće poslovanje hotela kao i na cijeli sektor zdravstvenog turizma.

Osim toga, ulaganje u stvarnu imovinu predstavlja izvrstan štit od inflacije, ističu, no zasad ne mogu otkrivati tko su zainteresirani kupci, te je li već odabran onaj pravi.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno