Petak, 22 rujna, 2023

CIHT konferencija okupit će svjetski priznate turističke i zdravstvene stručnjake

Najutjecajnija konferencija zdravstvenog turizma u regiji, CIHT konferencija, održat će se 4. i 5. studenoga 2021. godine po prvi puta u hibridnom izdanju – na licu mjesta u hotelu Katarina u Selcu te istodobno putem virtualne platforme. U cilju razmatranja najnovijih trendova u zdravstvenom turizmu, CIHT konferencija će okupiti svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja.

Ovogodišnja, deveta po redu CIHT konferencija, obradit će teme povezivanja američkog i hrvatskog tržišta zdravstvenog turizma te dovođenja internacionalnih pacijenata u Hrvatsku, a naglasak će biti stavljen i na benefite raznolikosti turističke ponude, kao i najnovije trendove u zdravstvenom turizmu, piše Turizmoteka.
Pridružite se 9. CIHT konferenciji kako biste dobili ekskluzivnu priliku: poslušati odlična predavanja 17 vrhunskih stručnjaka iz devet zemalja, razmijeniti znanje i iskustvo te uspostaviti nove poslovne odnose kroz networking.

ONLINE sudjelovanje na CIHT konferenciji potpuno je besplatno, no sudionicima, koji su u mogućnosti prisustvovati konferenciji na licu mjesta u Selcu, omogućen je i dodatan izrazito zanimljiv sadržaj:

Sudjelovanje na poslovnoj radionici pod nazivom „Razvoj destinacije u zdravstvenom turizmu“ koju će voditi gosp. Christian Fadi El-Khouri, suvlasnik najstarije njemačke facilitatorske agencije te mogućnost održavanja B2B sastanaka sa sedam talijanskih agencija.

Više o programu 9. CIHT konferencije možete pronaći na poveznici: https://ciht.com.hr/schedule-2021/, a više informacija o tome kako se prijaviti i pratiti program na: https://ciht.com.hr/registration/.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno