Srijeda, 4 listopada, 2023

Četiri besplatne radionice u Splitu u organizaciji TZ Splitsko-dalmatinske županije i UHPA-e

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije će, u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija (UHPA), realizirati program edukacije za javni i privatni sektor na temu „Inovativni turizam u vremenima pandemije COVID-19 i nakon toga“ uz izvođenje 4 radionice u Splitu.

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca, najkasnije dva dana prije početka svake radionice, a broj mjesta je ograničen.

Kako biste mogli planirati svoje sudjelovanje, u nastavku Vam dostavljamo više informacija i termine radionica:

·         Content marketing: Ključne strategije za putovanja nakon COVID-a

6. travnja 2022., 10:00 – 14:00

Komunikacija, suradnja i poznanstva ključni su za tvrtke dok rade na oporavku kroz globalnu pandemijsku krizu. Navedeno je ključno i za uspješnu strategiju content marketinga te turistički oporavak i vraćanje putnika na destinacije diljem svijeta. Ključ uspješnog content marketinga je uvjerljiv sadržaj. Cilj ove radionice je sudionicima prezentirati inspirativne primjere iz stvarnog života kako bi stekli uvid u najbolje prakse i dobili savjete za izgradnju content marketing strategije, stavljajući autentično pripovijedanje i održivost u središte programa content marketinga.

o    Predavač: Rob Holmes (SAD)

o    prijava

·         Budućnost putovanja: Destinacijski menadžment i marketinška strategija

7. travnja 2022., 10:00 – 14:00 

Globalna pandemija dramatično je otkrila krhkost turističke industrije, ali zajedničko iskustvo je naglasilo snagu partnerstva, suradnje i održivih turističkih praksi koje vode do jače zajedničke budućnosti. Destinacijske menadžment organizacije (DMO) se okreću od marketinga destinacije prema upravljanju destinacijom, u nastojanju da postignu ravnotežu koja podržava održivi rast, donosi ekonomsku otpornost lokalnim zajednicama, čuva lokalnu kulturu i baštinu, istovremeno ublažavajući uobičajene izazove poput prekomjernog turizma i degradacije okoliša. Cilj ove radionice je sudionicima prezentirati inspirativne primjere iz stvarnog života iz kojih će saznati kako se pojedine zajednice i destinacije prilagođavaju, inoviraju i prevladavaju izazovna vremena. Stavljajući održivost u srž svog poslovnog modela, destinacije i zajednice pozicioniraju se za uspjeh dok izlaze iz pandemije. Sudionici će naučiti o važnosti uloge koju strateške komunikacije imaju u postizanju zadanih poslovnih ciljeva. Također, naučit će se kako snaga suradnje može pojačati marketinšku poruku i distribuciju gledajući na lokalne tvrtke u turističkom lancu opskrbe kao na strateške partnere, a ne na konkurente u industriji

o    Predavač: Rob Holmes (SAD)

o    prijava

  • Turizam u COVID-19 vremenima i nakon njih – održivi razvoj turističkih proizvoda

11. travnja 2022., 10:00 – 14:00   

Radionica stavlja naglasak na najvažnije trendove u međunarodnom turizmu i na obilježja suvremenih međunarodnih turističkih kretanja u okolnostima prije, za vrijeme i nakon COVID-19 vremena. Sudionici će biti upoznati s promjenama koje pokreću trendove u turizmu te koje su njihove posljedice u pandemijskim i postpandemijskim vremenima. Također, stavit će se naglasak na najvažnije trendove u međunarodnom turizmu prije, za vrijeme i nakon COVID-19 vremena. U sklopu radionice identificirat će teme, područja i aktivnosti koji do sada nisu obuhvaćeni razvojem složenih turističkih proizvoda te kako je kriza naglasila potrebu održivog razvoja turističkih proizvoda i zašto će potražnja za proizvodima turizma posebnih interesa rasti. Identificirat će se koji su ključni dionici održivog razvoja turizma i koja je njihova uloga. Na kraju osvrnut će se na trendove u području održivog razvoja turizma posebnih interesa za stvaranje prilike za poboljšanje konkurentnosti.

  • Predavač: Željko Trezner (HRV)
  • prijava
  • Putovanja i „novo normalno“ – ciljani marketing

14.  travnja 2022., 10:00 – 14:00   

 Cilj ove radionice je poučiti sudionike o evoluciji turističkog marketinga do danas i kako doći do potrošača u „novo normalnoj situaciji“. Sudionici će saznati kako se turistički marketing razvijao u skladu s akademskom teorijom marketinga (što je marketing, koji su Ps marketinga, nekad i sada), koji su svjetski događaji promijenili turizam i potražnju potrošača, kakav je marketing potreban za potporu novim ‘oblicima’ turizma; marketing 3.0: Evolucija pre-COVID, kako će turistički marketing odgovoriti na COVID i oporavak. Prezentirat će im se i pojasniti greenwashing i kako ga izbjeći, kako je COVID-a promijenio stavove potrošača, očekivano ponašanje potrošača nakon pandemije, kako će marketinški “Ps” evoluirati…

o    Predavačica: Victoria Smith (Velika Britanija)

o    prijava

Sve radionice održat će se u hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, Split.

Službeni jezik radionica: engleski bez simultanog/konzekutivnog prevođenja i hrvatski (11.04.)

Napominjemo da će se radionice održati uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera i nošenje zaštitnih maski.

U slučaju velikog broja prijavljenih, TZ Splitsko-dalmatinske županije zadržava pravo ograničenja broja sudionika po prijavljenoj tvrtki / subjekta na jednog predstavnika. 

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno