Srijeda, 29 ožujka, 2023

Čestitke na 5. rođendanu portalu HrTurizam.hr! Želimo još puno dobrih vijesti i turističkih priča!

Goran Rihelj osvrnuo se na proteklih 5 godina postojanja i djelovanja portala HrTurizam.hr. Prenosimo njegove riječi i dojmove:

”Na jučerašnji dan ( 01.12.) prije pet godina počela je luda avantura zvana HrTurizam.hr, a danas vodeći turistički b2b portal u Hrvatskoj. Što reći nego da sam ponosan na sve postignuto usprkos svim preprekama i izazovima. Dokaz kako je moguće slijediti svoje snove, uz iznimno puno truda, energije, vremena, odricanja i velike vjere u sebe. Luda avantura koja mi je promijenila život na bolje, izjavio je Goran Rihelj.

Iako je ova godina kao i većini trebala biti godina preokreta u kojoj sam napokon trebao raširiti krila i “prodisati”, nastaviti s danjim razvojem cijele platforme, podizanjem kvalitete sadržaja, zapošljavanja, novim projektima i inicijativama, DayOne platformom te krenuti na globalno tržište… sve se srušilo praktički u jednom danu, kao i svima.

Godina je bila više nego intenzivna, isrcpna,neočekivana, burna i puna prilagodbe… i još je, no bez obzira na sve, ipak sam ponosan jer je portal ispunio i dalje ispunjava svoju misiju. Iako je ova godina poremetila sve planove i vratila me korak, dva unazad, znam gdje idem i gdje želim biti. I to je najvažnije. Ova godina samo je još jedna prepreka”, napisao je Goran Rihelj.

Citirat ću svojeg neslužbenog mentora, Ognjena Bagatina: “Svi zajedno si moramo postaviti pitanje: Na što ćemo staviti fokus? Hoće li to biti na prošlost ili budućnost? Hoće li biti na ono što je loše ili što možemo učiniti boljim? Hoće li to biti na ono što ne možemo ili ono što možemo? Hoće li to biti na kukanje i prigovaranje ili na stvaranje? Hoće li to biti na odrađivanje uvijek istog ili razvoj novog? Ja znam što ja odlučujem svaki dan i uvijek, a to je ovo drugo.

Krenimo zajedno hrabro naprijed. Hvala vam svima na podršci, kritikama, komentarima, sugestijama i suradnji tijekom ovih PRVIH 5 godina. Guramo dalje, korak po korak. I za kraj, kako je sve počelo od jedne rečenice, tako da i završim. Pričajmo priče, naše autentične priče. Lijep pozdrav iz najstarijeg grada u Europi u kojem se u kontinuitetu živi više od 8.300 godina – Goran Rihelj.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno