Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Čestitamo vam Svjetski dan turizma!

Dragi turistički djelatnici, čestitamo Vam vaš dan!

Svjetski dan turizma, koji se svake godine obilježava 27. rujnau 2021., održava se pod temom Turizam za uključivi rast (engl. Tourism for Inclusive Growth). Domaćin ovogodišnje službene proslave bit će Obala Bjelokosti, slaveći sposobnost turizma kao pokretača uključivog rasta, ali i ulogu koju ima u promicanju međusobnog poštovanja, stvarajući na taj način nove prilike za milijune ljudi širom svijeta.  

UNWTO (World Tourism Organization) poziva sve zainteresirane, od proizvođača suvenira do menadžera hostela i turističkih vodiča itd. da pošalju fotografije (barem 300 dpi) i videozapise (do 1 minute, barem 1080p) visoke rezolucije koje najbolje prikazuju čitav lanac vrijednosti, te moć turizma koja generira rast i pozitivnu transformaciju u njihovoj zemlji.

To mogu biti zapisi radnika turističkog sektora, lokalne zajednice, putnika koji se bave lokalnim aktivnostima i događajima, ili prikaz događanja kojima na bilo koji način planirate obilježiti Svjetski dan turizma.  

Fotografije i videozapise potrebno je poslati na adresu elektroničke pošteadriana.relja@mints.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno