Subota, 25 ožujka, 2023

Centar Špreheraj nudi online tečaj njemačkoj jezika za turizam. Upiši se i pripremi za sezonu!

Izvrsna inicijativa Centra za njemački jezik Špreheraj – online tečaj njemačkog jezika za turističke djelatnike. Naime, tematskim tečajem ovaj edukacijski centar obuhvatit će sve ono što je potrebno turističkom djelatniku za opću komunikaciju s naglaskom na turistički vokabular kako bi se na vrijeme i kako treba pripremili za nadolazeću sezonu.

Špreheraj je centar specijaliziran isključivo na njemački jezik– široka ponuda tečajeva (opći jezik, tematski tečajevi kao što su turizam, medicina ili sport), a i načina rada (individualna, tandemska, grupna nastava, online i uživo)- na web stranici posjetiteljima na raspolaganju stoje i besplatne lekcije, koje objavljuju svaka dva tjedna.

U našem Centru njemačkog jezika Špreheraj trenutno traju upisi za online tečaj njemačkog jezika s naglaskom na turizam. Tečaj će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta s ukupnim trajanjem od 48 školskih sati, odnosno 12 tjedana, a obuhvaćat će gramatičke strukture za opću komunikaciju, te neophodan vokabular iz područja turizma. Početak je planiran u veljači, a kraj u svibnju, tako da se zaposlenici u turističkom sektoru stignu pripremiti za nadolazeću sezonu. Cijena za veliku grupu iznosi 1667,00 kn po osobi, a za mini grupu 1872,00 kn, te je moguće obročno plaćanje. Za redovne studente odobravamo dodatni popust”, ispričala nam je vlasnica centra Magdalena Kovač.

Tečaj će se održavati online u večernjim terminima potrebne udžbenike će polaznici dobiti na mail u PDF formatu. Nakon tečaja dobiva se diploma o završenom stupnju tečaja iz turizma te je moguće zatražiti i njemačku verziju diplome.
Prijave su moguće putem poziva na broj 092/371-4075, e-mail-a info@spreheraj.com ili putem kontakt formulara na web stranici www.spreheraj.com .

Špreheraj je edukacijski centar suvremenog pristupa gdje se osim tematskih nude i ostali tečajevi, prijevodi, pripreme za međunarodne ispite i programi za djecu i mlade. U opuštenom okruženju, maksimalno se prilagođavaju potrebama polaznika, stoga je njihova fleksibilnost i otvorenost prema svima neupitna. Centar se nalazi u samom srcu Zagreba, u novouređenom prostoru na adresi Ulica kralja Držislava 3, Zagreb.

Čiatjući recenzije polaznika Špreheraja, ne možemo se oteti dojmu da se među zidovima ovog centra stvara doista obiteljska atmosfera no i da se ozbiljnim pristupom učenju, intenzivnim tečajevima i prilagođenim programima pokušava svakog polaznika dovesti do željenog rezultata. Stoga, nemate se što misliti već klik na njihovu web stranicu www.spreheraj.com  bez obzira iz kojeg ste dijela Lijepe naše i upišite jedan od mnogih tečajeva koji su u ponudi. Vjerujemo da i samo znate da je najbolje ulaganje – ulaganje u svoje znanje!

Linkovi:


www.spreheraj.com

https://www.facebook.com/spreheraj

https://www.instagram.com/spreheraj_centar_njemackog/

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno