Subota, 25 ožujka, 2023

Cavtat je najbolja kongresna destinacija Europe

Cavtat i u 2022.godini nastavlja nizati izvrsne rezultate kao jedna od najboljih europskih destinacija. Pored nagrada koje je Cavtat dobio 2019. i 2021. kada je izabran za jednu od Top 10 europskih destinacija i dodatno 2021. za jednu od Najsigurnijih europskih destinacija, Cavtat je ovaj put proglašen najboljom Kongresnom destinacijom u Europi.

Naime, Cavtat je taj izbor zaslužio kao destinacija “na kućnom pragu”, vrlo slična Saint Tropez-u. Pored izvrsnih kongresnih mogućnosti i smještaja s jednim od najljepših pogleda na more koje pruža hotel Croatia, Cavtat je opisan kao prekrasno mjesto koje pruža brojne mogućnosti koje se moraju doživjeti: od izrazito bogate kulturno-povijesne baštine pa sve do brojnih aktivnosti kao što su pješačenje, jahanje, bicikliranje ili ronjenje, piše Turizmoteka.

Nagrade dodijeljuje portale Best Destinations in Europe.

Best Congress and conference Destinations in Europe – Europe’s Best Destinations (europeanbestdestinations.com)

Cavtat je na istom portalu prepoznat i kao jedna od najboljih održivih i gastronomskih destinacija u Europi gdje se tradicionalna jela reinterpretiraju i prezentiraju na novi, moderan način.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno