Srijeda, 4 listopada, 2023

Cavtat ima šansu osvojiti titulu najbolje europske destinacije

Europska organizacija European Best Destinations (EBD) i ove je godine organizirala izbor za najbolju europsku destinaciju, a na popisu se među nominiranih 20 europskih destinacija našao i Cavtat.

Osim Cavtata, destinacije koje su ove godine u izboru su Beč, Rim, Kefalonija, Pariz, Lofoten, Kanarski otoci, Gibraltar, Capri, Cornwall, dolina rijeke Dordogne, Tahiti, dolina rijeke Soče, Tubingen, Kapadokija, Gent, Kotor, Sibiu, Braga i Firenca. Glasovanje će se odvijati putem linka dostupnog ovdje i to do 10. veljače.

Također, prateći tijek zaraze koronavirusom u Europi, EBD dodjeljuje i pravo korištenja loga „European Safest Destinations 2021“ destinacijama s iznimno malom incidencijom COVID-19, a s obzirom na dobru epidemiološku situaciju od samih početaka pandemije, Cavtat je dobio i ovu vrijednu oznaku, odnosno pomoć i alat za promociju destinacije. 

Podsjetimo, portal European Best Destinations europska je organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a glavne aktivnosti organizacije uključuju promicanje europske kulture i turizma. Obraćajući se publici putem online-kanala, portal ima važnu ulogu u promicanju Europe kao broj jedan destinacije u svijetu, a nudi i turističke informacije za više od 355 europskih destinacija. 

Sourceuhpa.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno