Utorak, 29 studenoga, 2022

CARWIZ pokrenuo Affiliate program u SAD-u

Carwiz, hrvatska firma koja je redizajnirala rent-a-car industriju, nedavno se okrenula i američkom tržištu. S početkom Affiliate programa u SAD-u, Carwiz neovisnim rent-a-car kompanijama pruža mogućnosti i alate za rast, uz pomoć stručnjaka i vodstvo međunarodno prepoznatog brenda, čija ekspanzija u zadnjih par godina ne prestaje.
Od početka globalne ekspanzije 2018. godine, Carwiz je povećao svoju prisutnost diljem svijeta u više od 20 različitih zemalja – uključujući Grčku, Island, Irsku, Poljsku, Portugal, Tursku i Maroko.

Izvršni direktor Carwiz-a, Krešimir Dobrilović, Affiliate program vidi ne samo kao logičan sljedeći korak za Carwiz, već i kao potencijalnu priliku za potpunu promjenu igre za
neovisne rent-a-car kompanije u SAD-u.

“Jako smo uzbuđeni što možemo najaviti proširenje Carwiza kroz Affiliate Program u SAD-u”, kaže Dobrilović „putem naše Affiliate opcije, neovisni iznajmljivači u cijeloj Americi uz podršku Carwizovog tima stručnjaka mogu u najkraćem roku steći najbolju moguću poziciju na tržištu. Program je potpuno prilagodljiv i individualiziran.”


Carwizov Affiliate program stvoren je kako bi pružio pristupačnu opciju koja donosi povećan rast i profitabilnost neovisnim rent-a-car kompanijama. Za sigurno ostvarenje tog cilja, Carwi nudi inovativnu podršku i usluge u različitim segmentima – sve od sustava rezervacija i front countera do razvoja novih proizvoda, strateške obuke prodaje i još mnogo toga. Osim toga, podružnice će imati pristup Carwizovoj velikoj mreži internetskih posrednika i OTA kanala. Kombinacija suradnje i najmodernijih rješenja kao temelji SAD Affiliate Programa, također su zaslužni za Carwizov uspjeh na međunarodnoj sceni.
Međutim, Carwizov CEO, Krešimir Dobrilović, kaže kako se radi i o nečemu ukorijenjenom u radnu kulturu Carwiza: “Ova ekspanzija rezultat je više od 20 godina iskustva u rent-a-car industriji”, kaže Dobrilović.

“Cilj nam je uvijek ostao isti: pružiti našim klijentima najbolje moguće iskustvo putovanja.”

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno