Srijeda, 22 ožujka, 2023

Carwiz i ABmobil rent d.o.o. službeno objavili realizaciju partnerstva sa grčkom grupacijom Gelasakis

Carwiz Grčka jedna je od najbrže rastućih Carwiz franšiza, koja se kroz svoj podfranšizni model poslovanja od 2020. godine do danas, proširila na više od 15 novih lokacija diljem Grčke. Tijekom posjeta franšiznim partnerima, Krešimir Dobrilović, izvršni direktor i osnivač Carwiz Internationala, i Gelasakis Antonis, izvršni direktor i vlasnik Gelasakis grupe, potpisali su četiri nove podfranšizne lokacije u ime Carwiz Greece - u prekrasnom gradu Rethymno na Kreti, kao i tri poznata grčka otoka: Kefalonija, Karpatos i Kos!

Carwiz rent a car je od početka svog poslovanja 2017. do danas svoje franšizno poslovanje plasirao na 25 zemalja diljem svijeta. Tako je danas osim na grčkom i domicilnom hrvatskom tržištu prisutan i na tržištu Turske, Latvije, Cipra, Maroka, St. Maartena, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Portugala, Poljske, Islanda, Češke, Amerika, Kanade, Rumunjske te mnogim drugima.
Naime, Carwiz važnost svojim franšiznim partnerima ukazuje kroz stalnu brigu i pomoć kada god im je to potrebno te kroz ulaganje u godišnje edukacije i sastanke na kojima nastoji dogovoriti i realizirati nove planove stavljajući fokus na pružanje najboljeg iskustva svojim korisnicima. Cilj je pozicionirati Carwiz na sam vrh rent-a-car industrije te time prikazati Carwiz kao najbolju i najsigurniju opciju prijevoza u svijetu. Pomno planirajući i analizirajući rent-a-car industriju kroz razvoj turizma, Gelasakis grupa je uvidjela važnost integracije s jedinstvenim i kvalitetnim brendom koji nudi više od samog najma vozila.

Carwizz sada ima preko 20 uspješnih subfranšiznih lokacija diljem Grčke!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno