Subota, 25 ožujka, 2023

Burza “Put” najstariji je hrvatski B2B turistički susret

Turistička burza „Put“ u organizaciji DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) ove će godine doživjeti svoje 22 izdanje u hotelu „Katarina“ u Selcu od 23. do 25. studenoga 2021. Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji, a prošla je, zbog pandemije, održana prije 2 godine u Gradcu. Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika, piše Turizmoteka.

Sve to burzu „Put“ čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To najbolje potvrđuje činjenica da je u njenom zadnjem izdanju sudjelovalo gotovo 160 predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Slovačke, Srbije, Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija.

Burza „Put“ je najstariji hrvatski B2B turistički susret. S posebnim zadovoljstvom mogu reći da je Rivijera Crikvenica prihvatila prijedlog za domaćinstvo, jer smo prepoznali priliku koju dobivamo da velikom broju turističkih profesionalaca, a osobito stranim agencijama i novinarima pokažemo bogatstvo turističke ponude. Posebno me veseli što u teškim uvjetima za međunarodna putovanja i ove godine, osim domaćih, dolaze predstavnici turističkih agencija iz Slovačke, Slovenije, Češke, Bosne i Hercegovine. Sudionicima smo pripremili program upoznavanja Crikveničko-vinodolske rivijere, u koji su se uključile turističke zajednice Novog Vinodolskog i Općine Vinodolske pa će program biti zanimljiv i raznolik s ponekim iznenađenjima. Selce kao mjesto domaćin biti će tema drugog obilaska u destinaciji, jer će se kroz „team building“ program prezentirati običaji, povijest, tradicija i eno-gastro ponuda. Program će se temeljiti na prezentaciji Ceste plave ribe, kvarnerskih vina, tradicijskih selačkih običaja te obilasku kulturno-povijesnih lokaliteta.“ saznajemo od Marijane Biondić, direktorice Turističke zajednice Grada Crikvenice, domaćina priredbe.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno