Srijeda, 4 listopada, 2023

Brussels Airlines uveo još jednu liniju prema Zadru. Karte u prodaji od svibnja

Sezonsku liniju između Zadra i Brusselsa belgijski je nacionalni avioprijevoznik uveo još u ljetnom redu letenja 2018. godine, no zbog pandemije posljednje dvije sezone linija nije bila u prometu.

Iako je u prvotnoj objavi za ovo ljeto nije najavila, kompanija je naknadno pustila u prodaju karte za ovu liniju, koja će s prometom krenuti 07. svibnja.

Letovi će se odvijati jednom tjedno, svake subote, a trenutno su planirani do kraja ljetnog reda letenja (29. listopada). Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa A319 kapaciteta 141 sjedala, prije Croatian Aviation.

S povratkom Brussels Airlinesa u Zračnu luku Zadar, zagrebačka zračna luka ostaje jedino odredište u zemlji u koje se ovaj avioprijevoznik nije vratio nakon lockdowna u Europi. Zadarska zračna luka, uz liniju Brussels Airlinesa, u ljetnom redu letenja ima i liniju prema Charleroiju na kojoj prometuje irski Ryanair.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno