Srijeda, 4 listopada, 2023

Brussels Airlines sljedeće ljeto leti prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku

Belgijski nacionalni avio prijevoznik, koji u normalnim okolnostima prometuje prema više od 100 odredišta diljem svijeta, u ljetnom redu letenja sljedeće godine planira prometovati prema tri destinacije u Hrvatskoj; Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, piše Croatian Aviation.

U ljetnom redu letenja, koji je završio s krajem listopada, Brussels Airlines prometovao je prema Splitu i Dubrovniku.

Linija prema Splitu krenula je s operacijama početkom srpnja, dok je linija prema Dubrovniku u prometu bila od 27. lipnja. Obje su linije prometovale reducirano u odnosu na 2019. godinu. Kompanija je privremeno ukinula linije prema Zagrebu i Zadru te iste nisu prometovale ove ljetne sezone.

Linija Brussels Airlinesa prema Zagrebu uvedena je 2015., dok je linija prema Zadru uvedena u ljeto 2018. godine.

U ljetnom redu letenja sljedeće godine Brussels Airlines planira prometovati iz svojeg središta u Brusselsu prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Linija prema Zadru trenutno nije u prodaji, piše Croatian Aviation.

Termini mogućih linija prema Hrvatskoj

Linija Brussels – Zagreb prometovat će od 28. ožujka do 29. listopada 2021. godine, 5 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka, petka i nedjelje.

Brussels 13:20 – 15:10 Zagreb 15:50 – 17:45 Brussels

Sezonska linija prema Splitu trebala bi prometovati od kraja travnja (24.04.), dok će linija Brussels – Dubrovnik prometovati od 01. svibnja sljedeće godine.

Povratak Brussels Airlinesa u Zagreb sljedećeg proljeća dobra je vijest za putnike koji ovom kompanijom žele nastaviti putovanje prema nizu destinacija u Europi. Do ožujka 2021. godine direktni letovi iz Zagreba prema Brusselsu dostupni su s nacionalnom aviokompanijom – Croatia Airlines.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno