Srijeda, 1 veljače, 2023

British Airways već početkom ljeta povećava broj letova London – Zagreb

British Airways obnovio je liniju prema Zagrebu s relativno skromnim brojem tjednih operacija, no već s početkom ljetnog reda letenja doći će do pozitivnog pomaka u vidu povećanja broja tjednih operacija na redovnoj liniji između Londona i Zagreba.

Broj tjednih rotacija postepeno će se povećavati, ovog tjedna najavljeno je pet letova, a već sljedećeg tjedna dostupno je čak 8 povratnih letova.

U razdoblju od 04. do 10. travnja British Airways će između dvije zračne luke prometovati 10 puta tjedno, svakodnevno, s time da će dva dnevna leta biti dostupna ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

Broj operacija će se nastaviti povećavati, a od sredine travnja trenutno je najavljeno čak 13 rotacija tjedno, što je broj koji odgovara zimskom redu letenja British Airwaysa iz Zagreba u zimu 2019. godine, prije izbijanja globalne pandemije. Planirana su dva leta dnevno, svakog dana u tjednu osim subotom, piše Croatian Aviation.

Radi se ukupno o 49 povratnih letova British Airwaysa u travnju između dva grada. Na letovima su najavljeni zrakoplovi tipa A320 kapaciteta 180 sjedala, pa će samo ovaj avioprijevoznik ponuditi više od 17.500 sjedala u jednom mjesecu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno