Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

British Airways od ožujka na redovnoj liniji Zagreb – London

Britanski nacionalni avioprijevoznik, British Airways, od 28. veljače ponovno obnavlja promet na redovnoj liniji između Zagreba i Londona (Zračna luka Heathrow). British Airways je planirao povratak u Zagreb s početkom veljače, no vrlo brzo su svi letovi do 28.02. otkazani. Nakon toga je za ožujak najavljeno pet letova tjedno, a onda su otkazani svi letovi petkom. Tako bi u prometu sljedećeg mjeseca trebala biti četiri leta tjedno, svakog ponedjeljka, utorka, četvrtka i nedjelje.

Na ovoj liniji redovne operacije zadržala je Croatia Airlines koja trenutno prometuje između dva grada četiri puta tjedno, kao i irski Ryanair koji je u prva dva mjeseca ove godine smanjio broj letova sa sedam na pet.

Za razliku od linije između Londona i Zagreba, na kojoj je znatnih redukcija bilo i u prošlogodišnjem ljetnom redu letenja, British Airways nije otkazivao linije prema obali (Dubrovnik, Split i Pula) pa se veće redukcije ne očekuju ni u predstojećoj ljetnoj sezoni.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno