Srijeda, 4 listopada, 2023

Britanski niskotarifni avioprijevoznik najavio novu liniju prema Puli u ljetnom redu letenja 2021.

EasyJet je objavio kako u ljeto 2021. godine trenutno planira pokrenuti jednu novu liniju prema Hrvatskoj. Ako se situacija sa globalnom pandemijom primiri do idućeg ljeta, za očekivati je da će ova poznata britanska kompanija biti prisutna u hrvatskim zračnim lukama (Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku) s daleko više tjednih operacija i linija nego što je to bilo ovog ljeta.

Usprkos trenutnoj situaciji, EasyJet je potvrdio uvođenje jedne nove linije prema Hrvatskoj. Naime, od 28. lipnja uvodi se linija Glasgow – Pula. Originalno, ova je linija trebala prometovati u ljeto 2020. no iz jasnih razloga to se nije dogodilo.

EasyJet najavljuje dva leta tjedno u periodu od 28.06. do 03.09.2021., svakog ponedjeljka i petka.

Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A319 koji u floti ovog poznatog prijevoznika imaju kapacitet od 156 sjedala. EasyJet u svojoj floti ima više od 130 A319 zrakoplova.

Poznati britanski prijevoznik planira 10 linija prema Zračnoj luci Pula u ljeto 2021.

Uz najavljenu novu liniju Glasgow – Pula, na kojoj EasyJet neće imati konkurencije, ovaj prijevoznik već prodaje karte na direktnim linijama iz Londona (Luton i Gatwick), Liverpoola, Bristola, Pariza, Amsterdama, Berlina, Ženeve i Basela za sljedeću ljetnu sezonu.

Linije iz Londona (Luton) i Bristola trebale bi krenuti s prometovanjem prema Puli s krajem travnja, konkretno, od 27. travnja. Operativne promjene su moguće, operacije će ovisiti o epidemiološkoj situaciji i samoj potražnji. Croatian Aviation nastavit će pratiti red letenja EasyJeta prema Hrvatskoj te na vrijeme izvjestiti o eventualnim promjenama.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno