Utorak, 21 ožujka, 2023

Britanci, naši najbrojniji gosti, posjećivat će Dubrovnik unatoč karanteni!

Britanci ne bježe iz Dubrovnika- izjavio je za londonsku radio postaju LBC Dubrovački gradonačelnik Mato Franković. U petak je sletjelo nekoliko aviona iz Velike Britanije i ostalih destinacija koje su povezane sa Velikom Britanijom i Dubrovnikom.

Dubrovnik bilježi jako mali broj COVID zaraženih osoba i kao takav je poželjan za odmor gostima iz Velike Britanije koji su u Dubrovniku prošle godine ostvarili preko 1 000 000 noćenja. 

Svim slušateljima LBC-a gradonačelnik je poslao snažnu poruku iz Grada: “Ako ste ikada željeli doći i posjetiti Dubrovnik, sada je vrijeme. Dubrovnik nikad nije bio ljepši i Dubrovnik čeka na Vas!”

Dio Britanaca će sigurno ipak odustati od putovanja, a ako uspijemo zadržati letove i avio prijevoznici ih ne otkažu, dio Britanaca će ipak doći i provesti odmor u Dubrovniku i okolici. 

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković aktivan je u davanju izjava od početka pandemije još u ožujku ove godine, sa prepoznatljivom porukom da je Dubrovnik siguran za sve goste i domaće stanovništvo. 
Dubrovnik ove godine očekuje oko 1 000 000 noćenja ili 25% – 30% –  od prošle godine.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno