Utorak, 29 studenoga, 2022

Brazilska TV ekipa Cris Pelo Mundo gostuje u Karlovcu

U Karlovac je jučer iz Istre doputovala ekipa brazilskog turističkog TV showa Cris Pelo Mundo. Ekipu čine Cris Stilben, TV voditeljica, njen suprug Igor Duarte TV voditelj, njihov sin Emmanuel, TV voditelj, te producentica i snimatelj. Na njihovoj avanturi u Hrvatskoj vodič im je Karlovčanka Marilia Oliveira, inače Brazilka s karlovačkom adresom i vlasnica turističke agencije Marzito travel(www.marzito.com).

Zahvaljujući agenciji Marzito travel koja radi s turistima s brazilskog i portugalskog tržišta našli smo se u društvu poznatih hrvatskih destinacija te će uz Dubrovnik, Split, Istru i Karlovac putem ovog serijala svoju bogatu kulturnu i prirodnu baštinu po prvi puta prezentirati tom velikom turističkom tržištu.


Ekipa Cris Pelo Mundo u Hrvatskoj snima 4. sezonu svoje emisije u kojoj će predstaviti „najbolje od ljeta u Hrvatskoj“. Za svoje destinacije odabrali su Istru, Zagreb, dio Dalmacije ( od Splita do Dubrovnika ) te Karlovac na kontinentu. Zasluga je to naše brazilske sugrađanke Marilie koja promovira Karlovac s puno ljubavi prema onome što naš grad nudi svojim posjetiteljima.

Današnji dan u Karlovcu brazilska ekipa iskoristit će za posjet i snimanje na nekoliko lokacija: Starom gradu Dubovcu, Slatkovodnom akvariju Aquatika, Muzeju Domovinskog rata Karlovac – Turanj, Etno kući na Vučjaku, te obilasku znamenitosti u društvu kostimiranog vodiča u liku Nikole Tesle.
Za Karlovac i Hrvatsku kažu:


„Hrvatska je doista cjelovito iskustvo, ima sve! Sjajnu povijest, predivnu netaknutu prirodu, dobru infrastrukturu te je iznimno dobra destinacija za putovanje obitelji s djecom („kids friendly“). Zapanjeni smo svime što su do sada vidjeli. U Zagrebu smo posjetili Tehnički muzej Nikola Tesla i sada nas raduje što ćemo u Karlovcu saznati više o njegovom školovanju i životu na posebnoj turističkoj turi u pratnji kostimiranog vodiča, Karlovčanina Borisa Šušnjara. Iznimno nas veseli i što ćemo vidjeti rijeku Koranu, istu rijeku koja čini Plitvička jezera“

U Karlovcu će noćiti dvije noći, a osim obilaska grada i upoznavanja karlovačkih atrakcija isprobat će i lokalne gastronomske delicije u različitim ugostiteljskim objektima u gradu.

Cris Pelo Mundo prikazuje se na Travel Box Brazil pay-tv kanalu koji dopire do više od 12 milijuna obitelji zainteresiranih za putovanja po svijetu, a zauzima 5. mjesto među ciljanom publikom u Brazilu – obiteljima koje traže inspiraciju za svoje sljedeće putovanje.

Direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić ovom je prilikom izjavila:

„Zahvaljujući agenciji Marzito travel koja radi s turistima s brazilskog i portugalskog tržišta našli smo se u društvu poznatih hrvatskih destinacija te će uz Dubrovnik, Split, Istru… i Karlovac putem ovog serijala svoju bogatu kulturnu i prirodnu baštinu po prvi puta prezentirati tom velikom turističkom tržištu.„

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno