Portal za smještaj Booking.com želi u budućnosti značajno proširiti svoju ponudu rezervacija letova i agencija za iznajmljivanje automobila. Booking.com je osnovan 1996. godine u Amsterdamu te se iz male nizozemske startup tvrtke razvio u jednu od vodećih online tvrtki na području putovanja u svijetu. Dio je društva Booking Holdings Inc., a osnovni cilj jest olakšati putnicima istražiti svijet.


“Želimo ponuditi sve što pripada putovanju”, rekao je šef matične tvrtke Booking Holdings Glenn Fogel za aktualno izdanje “Manager Magazina”. Do sada se internetski portal prije svega fokusirao na posredovanje hotelskih soba. Rezervacije leta ili najam automobila bili su više sporedni posao, piše Turizmoteka.

booking.com booking

“Stvaramo besprijekorno i bez problema organiziranje putovanja i to puno lakše nego prije”, rekao je Fogel. Time Booking povećava konkurenciju tradicionalnim turoperatorima, izvijestio je “Manager Magazin”.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!