Subota, 1 travnja, 2023

Booking.com za Black Friday nudi preko 30% popusta

Black Friday ili Crni petak postao je vrlo popularan „praznik“ i Booking.com sa zadovoljstvom putnicima nudi popuste koji počinju od 30% za smještajne objekte diljem svijeta koji sudjeluju u ovoj promotivnoj ponudi, uključujući 158 smještajnih objekata u Hrvatskoj. Prvi put u povijesti, u 2021. godini Black Friday ponude uključuju i do 20% popusta na rezervacije za najam automobila na Booking.com-u, piše Putoholičari.rtl.hr.

Prema izvješću Booking.com-a o predviđanjima za putovanja u 2022. godini, 76% hrvatskih putnika putnika slaže se da će pristati na svaku priliku za odmor ako im budžet to dopušta. I dok putnici iz Hrvatske putuju sve dalje od svog doma, 52% njih otvoreno je za drukčiju vrstu odmora nego prije pandemije, a za 68% putnika iz Hrvatske nije bitno kamo će ići na odmor dok je god riječ o vrsti odmora kakvu žele – samo se žele maknuti iz kuće.

Da biste pronašli Black Friday ponude, posjetite Booking.com kako biste bili usmjereni na odredišnu stranicu smještaja i najma automobila za koje su ove ponude dostupne, a svi će oni imati oznaku „Black Friday ponuda“ počevši od 18. studenog. Black Friday ponude bit će dostupne za rezervaciju tijekom dvotjednog razdoblja od 18. studenog do 1. prosinca i vrijedit će za boravke do 30. lipnja 2022.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno