Srijeda, 4 listopada, 2023

Bolt u izazovnoj sezoni zabilježio neočekivan rast

Sezona je bila izazovna i sasvim nepredvidljiva, no rezultati su, zahvaljujući trudu i dobrom promišljanju ipak tu. Radi se o rastu koji je najviše potaknut korištenjem usluge lokalnih korisnika i domaćih turista koji su shvatili da je tvrtka Bolt povoljan i siguran prijevoznik.

Vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, Bolt, vremenski period sezone od lipnja do kolovoza završava s pozitivnim brojevima, odnosno porastom broja vožnji u Hrvatskoj u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Bilježe čak 42% porasta po broju korisnika u odnosu na isti period prošle godine, i to na razini svih gradova u kojima pružaju svoju uslugu: Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Dubrovnik, Pula, Šibenik i Osijek.

Zadar, Split, Rijeka, Dubrovnik i Pula imaju rast vožnji za čak 55% u odnosu na isto razdoblje od lipnja do kolovoza prošle godine. Dok se Zadar i Rijeka ističu kao predvodnici trenda, te ukoliko ih izdvojimo pokazuju rast broja vožnji za više od 100%. 

Da Bolt nije namijenjen samo gradskim vožnjama pokazuje jedna od najzanimljivijih i najduži relacija unutar Hrvatske ovo ljeto, a radi se o vožnji od Splita do Zagreba koja je iznosila ukupno 409 kilometara.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno