BIT DIGITAL sajam u Milanu ove godine virtualno. Sajam je protagonist u raspravi o budućnosti turizma

38

Održat će se virtualno od 9. do 14. svibnja 2021. navedeno je na stranicama UHPA-e.

Ovogodišnje izdanje sajma BIT u Milanu održat će se virtualno od 9. do 14. svibnja 2021., i to od 9. do 11. svibnja za B2B, a od 12. do 14. svibnja za B2C segment.

Sajam BIT jedan je od najvažnijih sajmova na talijanskom tržištu koji više od trideset godina promovira susrete stručnjaka u turizmu s pažljivo odabranim i profiliranim kupcima iz geografskih područja s najvišim stopama gospodarskog rasta.

Ove godine, sajam BIT zahvaljujući inovativnoj, digitalnoj platformi omogućuje održavanje povezanosti dionika na tržištu, olakšava razmjenu između dobavljača i kupaca te otkriva ponude i usluge brojnih izlagača. No, iznad svega, sajam je protagonist u raspravi o budućnosti turizma koji kao takav daje sudionicima pristup širokom programu konferencija i događaja.

AD

Sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu je besplatno, a na njemu će sudjelovati i Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji.Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ispunjenu prijavnicu možete poslati organizatoru: Stefano ColomboExhibition Manager / BU TravelBIT – Borsa Internazionale del TurismoFood, tech, Travel  & industry departmentT. +39 02 4997.6525@ stefano.colombo@fieramilano.itwww.bit.fieramilano.it Više detalje o sajmu dostupno je ovdje.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVORUHPA.hr / Predstavništvo HTZ-a u Italiji