Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Birdwatching i berba mandarina dio su turističke ponude grada Metkovića

Fotosafari, cikloturizam, birdwatching i berba mandarina dio su turističke ponude  Grada  Metkovića i doline Neretve – istaknuto je na sastanku održanom u prostorijama Grada Metkovića na kojem su bili direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, voditeljica Ureda HTZ-a Natalija Hmelina, zamjenik gradonačelnika Metkovića Robert Doko, pročelnik Jedinstvenoga upravnog odjela Grada Metkovića Ivica Popović, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur te član Odbora za turizam Hrvatskoga sabora Pavo Jerković.

Osim toga grad Metković i Nereva domaćim i inozemnim posjetitelja nude bogastvo prirodne i kulturne baštine, gastronomiju te različite manifestacije, piše Slobodna Dalmacija/ Dubrovački vjesnik.

Sudionici sastanka razgovarali su i o dodatnim mogućnostima promocije te turističke valorizacije neretvanskoga kraja. Kako su istaknuli, jedan od načina za to je svakako i udruživanje turističkih zajednica s područja doline Neretve. Naime, Zakon o turističkim zajednicama pruža mogućnost formalnoga ili projektnoga udruživanja.

Hrvatska turistička zajednica tako je iskazala interes da se i četiri neretvanske turističke zajednice udruže u jedinstvenu što bi doprinijelo boljoj turističkoj promociji cijeloga kraja, ali i dodatnoj promociji pojedinačnih turističkih proizvoda.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno