Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Besplatni webinar ususret turističkoj sezoni 2021. Prijave u tijeku

Svi u turističkoj industriji trenutno su usmjereni na iščekivanje turističke sezone 2021. Realizacija barem onih 60% turističkog prometa koliko nose srpanj i kolovoz ovisi i o epidemiološkoj situaciji i propisima pojedinih država, ali i o pokretanju zračnog prometa.

Kao priprema za sezonu, 25. svibnja 2021. održat će se besplatni webinar na temu “Turistička sezona 2021. – mobilnost emitivnih tržišta” .

Fokus webinara je na emitivnim tržištima, a bavit će se sljedećim temama:

  • Kakvo je trenutno stanje na našim tradicionalnim emitivnim tržištima, koja su alternativna emitivna tržišta i kako ih mobilizirati?
  • Kakva je generalna motiviranost za dolazak u Hrvatsku i percipira li se Hrvatska u ovom kritičnom trenutku kao sigurna zemlja za turizam?
  • Koje su promjene u ponašanju i preferencijama turista po pojedinim glavnim tržištima, koji segmenti su najagilniji u smislu putovanja i kojim kanalima distribucije doći do tih segmenata?
  • Raste li potražnja za turističkim proizvodima koji nisu bazirani na sun&beach konceptu (npr. adventure&active, nautika, MICE)?

Panelisti webinara bit će Kristjan Staničić, direktor HTZ-a, Boris Žgomba, predsjednik Uprave Uniline i predsjednik UPA pri HGK, Stjepko Devčić Ivičić, Head of Purchasing Central Mediterranean, TUI Group Product & Purchasing, Marko Mišulić, osnivač i direktor, RENTLIO, Lukša Novak – direktor, Zračna luka Split, Tom Gavazzi, direktor, WOOM i Business i Silvija Ilišković Balagović MRICS, Hotel & hospitality real estate specialist, HOTELIS – moderatorica.

Pitanja za panaliste mogu se postaviti unaprijed ovdje, a bit će moguće postavljati pitanja i za vrijeme samog webinara.

Registracija za besplatan webinar moguća je ovdje.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno