Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Besplatni webinar ”Poslovni plan” u organizaciji ŽK Split – HGK. Prijave u tijeku

HGK – Županijska komora Split organizira webinar na temu poslovnog plana, koji će se održati u utorak, 27. travnja s početkom u 10 sati.

Dobar poslovni plan preduvjet je za uspješno ulaganje ili projekt bez obzira kako se isti financiraju. Stoga se i ovim webinarom želi ukazati na važnost izrade poslovnog plana te koristi koje tvrtke s dobro izrađenim poslovnim planom imaju, posebno u vrijeme oporavka gospodarstva od COVID krize te traženja najkvalitetnijih izvora financiranja i jamstava. Osnovni elementi poslovnog plana će biti prikazani i primjerom.

Predavač je Boris Pekić , direktor UHY savjetovanja d.o.o. Webinar je namijenjen članicama HGK, sudjelovanje je besplatno, a održat će se putem aplikacije MS Teams . Planirano trajanje je dva sata, a nakon izlaganja će biti moguće postavljanje pitanja.

Prijava je obvezna putem obrasca u nastavku, najkasnije do ponedjeljka, 26. travnja. Poveznica za pristup događaju bit će pravovremeno dostavljena svim prijavljenim sudionicima.

Osoba za kontakt u ŽK Split je Vesna Friedl, tel. 021/321-105, e-mail: vfriedl@hgk.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno