Srijeda, 4 listopada, 2023

Besplatan B2B sajam koji spaja europske turističke destinacije s kineskim tržištem

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Šangaju obavještava poslovne subjekte u Hrvatskoj o novoj aktivnosti koju za kinesko tržište priprema European Travel Commission (ETC). Radi se o ETC Virtual Travel Trade Showu koji će se održati od 19.-23. travnja 2021. te će sudjelovanje za sudionike koji budu odabrani biti potpuno besplatno.

ETC virtualni sajam putovanja je online B2B događaj koji povezuje europske destinacije i turističke tvrtke s više od 200 kvalificiranih kineskih kupca kroz sastanke jedan na jedan.

Rok za prijavu je do 3. ožujka 2021., a obrazac za prijavu dostupan je ovdje te ga poslovni subjekti mogu poslati na e-mail: Eric.Cui@dragontrail.com ili Helen.Zhong@dragontrail.com.

Sve dodatne informacija mogu se dobiti putem e-maila: bora.sh@dragontrail.com.

Podsjećamo kako je Predstavništvo HTZ-a Šangaj prošle godine, između ostaloga, sudjelovalo na dva virtualna izdanja Partnerships in European Tourism (PET) te Global Tourism Economy Forum (GTEF) na kojima je vladalo veliko zanimanje za Hrvatsku.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno