Srijeda, 4 listopada, 2023

Beskonačna avio karta – uz fiksnu mjesečnu naknadu

Beskonačna avio karta – uz fiksnu mjesečnu naknadu Air Canada nudi neograničen broj letova unutar tri mjeseca.

Beskonačna avio karta – Air Canada najavila Infinite Canada Flight Pass!

Rezervacija putovanja bez ograničenja omogućuje putnicima da se voze kad god žele na domaćim letovima. Kanađani će moći tri mjeseca letjeti koliko god žele za mjesečnu naknadu od 1400 eura. Neograničen broj letova može se rezervirati do jedan sat prije samog leta, bez naknade ili otkazivanja.

Međutim, ovakve se karte nude samo u ograničenom razdoblju – u prodaji su samo do 23. rujna.

U slučaju da ste u Kanadi, nekoliko stvari trebate znati. Karte se mogu kupiti samo od 16. do 23. rujna ove godine. Vrijede za domaća putovanja unutar Kanade te obvezuju na plaćanje poreza i naknada za rezervirane letove. Ova ponuda vrijedi samo za korisnike Air Canada, Air Canada Express i Air Canada Rouge. No također se mogu koristiti letovi partnerskih kompanija.

Beskonačna karta

Za korištenje beskonačne karte morate biti stanovnik Kanade i član Aeroplana. U protivnom niste u mogućnosti iskoristi ovu ponudu.

Ideja kompanije je da pojačaju domaći promet i podignu razinu turističkih kretanja unutar države. Pogođeni korona virusom pribjegli su dobrom marketinškom triku. Koliko je zapravo dobra organizacija i moguća realizacija ove ideje, ostaje za vidjeti. No svakako je primjer dobre prakse za sve druge zemlje pogođenje koronom. Ovakvim i sličnim idejama mogle bi članice EU povećati broj letova unutar regije, a pojedinačne zemlje pokušati spasiti ‘’propalu’’ sezonu.

Svakko informacija je dobrodošla za sve naše iseljenike, Hrvate koji žive u Kanadi. Kada već ne možete doći kući u Hrvatsku na odmor, onda barem pokušajte iskoristiti ovu pogodnost. Kamo sreće da se i kod nas nešto slično smisli i realizira.

Air Canada tim očito razmišljaj izvan okvira. Moramo priznati da su u ovom slučaju pokazali dozu inovativnosti. Beskonačna karta za let možda nije za svakoga, ali nekima će zasigurno biti zanimljiva i iskoristiva. To je još jedna u nizu ponuda kojima razne avio kompanije pokuašavju spaisti što se spasit može. Svakako je uvijek dobrodošao veći i širi izbor opcija za građane svijeta koji su svi redom pogođeni trenutnom krizom.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno