Petak, 9 lipnja, 2023

Beograd – Zagreb od sada samo tri puta tjedno. AirSerbia reducirala letove

Air Serbia u studenome ove godine prometuje svega tri puta tjedno na liniji Beograd – Zagreb. Kompanija je na ovoj liniji u normalnim okolnostima prometovala do 10 puta tjedno u zimskom redu letenja, prenosi croatianaviation.com.

Zbog utjecaja globalne pandemije Air Serbia je dodatno reducirala broj tjednih letova između glavnih gradova Srbije i Hrvatske. Naime, iako je prvotni plan kompanije bio prometovati do 5 puta tjedno na ovoj liniji, niska potražnja prisilila je Air Serbiju na dodatnu redukciju tjednih letova.

Do kraja studenog, Air Serbia će na ovoj liniji prometovati svega tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, u popodnevnom odnosno večernjem terminu.

Na svim letovima prema i iz Zračne luke Zagreb najavljeni su zrakoplovi tipa ATR72 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 70 sjedala.

Druga cjelogodišnja linija Air Serbie prema Hrvatskoj, Beograd – Rijeka, ove ljetne sezone nije prometovala, a neće ni ove zime, pa je direktan let prema Beogradu dostupan samo iz Zračne luke Zagreb.

Air Serbia je ove ljetne sezone prometovala prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, u manjem opsegu nego što je to bilo u ljeto 2019. godine, dok direktne linije iz Beograda prema Zadru, Puli i Rijeci nisu prometovale.

Ako se stanje normalizira do početka sljedeće ljetne sezone, Air Serbia ponovno planira prometovati prema svih 6 odredišta u Hrvatskoj.

The form you have selected does not exist.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno