Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

BCG bit će glavni savjetnik Croatia Airlines-a u izradi ”Post Covid strategije”

BCG vodeća je međunarodna tvrtka za strateško savjetovanje snažno prisutna u jugoistočnoj Europi, koja upravo zahvaljujući stručnosti svojega međunarodnog tima ostvaruje dokazane rezultate pružajući potrebnu podršku vodećim europskim zrakoplovnim kompanijama u procesu oporavka od krize uzrokovane COVID-19, piše croatianaviation.com.

“Novo normalno donosi nove izazove, a kako je zrakoplovna industrija jedna od najpogođenijih ovom epidemijom, nužno je promptno reagirati i pronaći nove prostore budućih djelovanja. Sukladno navedenom, stručnjaci Croatia Airlinesa zajedno s odabranim savjetnikom u narednom će razdoblju nastojati otvoriti potrebne prostore za povećanje i stvaranje vrijednosti u novoj stvarnosti kroz sagledavanje širih tržišnih mogućnosti povezivanja europskih odredišta s regijom jugoistočne Europe, maksimiziranje potencijala budućih prihoda i povećanje produktivnosti zrakoplova, ostvarenje veće troškovne učinkovitosti te potrebne daljnje racionalizacije i unapređenje poslovnih procesa”, navodi se u priopćenju za medije Croatia Airlinesa.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno