Petak, 22 rujna, 2023

Baška Voda najbolje destinacije jadranske Hrvatske

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić danas je u Baškoj Vodi prisustvovao svečanoj dodjeli nagrada Turističke patrole Večernjeg lista.
 
Kao i prethodnih više od 30 godina Turističke patrole, Večernji list i ove je godine otkrio čari manje poznatih odredišta kako bi dao dodatni zamah promociji hrvatskog turizma. Od srpnja do rujna večernjakovi reporteri istražili su 20 kontinentalnih i 20 morskih destinacija pa je titulu najbolje destinacije kontinentalne Hrvatske ponio Otočac, dok je u kategoriji najbolje destinacije jadranske Hrvatske pobjedu odnijela Baška Voda.

“Zadovoljstvo mi je i čast što sam ovdje u ime Hrvatske turističke zajednice, ali i u ime ministrice turizma. Kao što je već rečeno, ova turistička godina bila je iznimno zahtjevna. Meni je drago da je Večernji list pronašao načina da nastavi ovu tradiciju provedbe jedne od najstarijih akcija u ocjenjivanju turističke kvalitete, a to je Večernjakova patrola. Vjerujem da će i sljedećih 45 godina i HTZ i Večernji list partnerski nastaviti na tom i sličnim projektima, na dobrobit hrvatskog turizma”, rekao je Staničić.

Baška Voda je jedna od naših perjanica među turističkim destinacijama

Ocijenio je kako će sljedeća godina u perspektivi vrlo izazovna i zahtjevna. Ali on vjeruje kako će, s obzirom na znanje, skromnost, odvažnost i prije svega iskustvo naših turističkih radnika, biti uspješnija od ovogodišnje koja će poslužiti kao dobro iskustvo za budućnost. “Želim zahvaliti svim turističkim radnicima pa i vama u Baškoj Vodi, koja je jedna od naših perjanica među turističkim destinacijama. Svima koji ste dali doprinos u ostvarivanju turističkih rezultata iako su oni neusporedivo manji nego u prošloj, rekordnoj godini, ali i prethodnih godina. Mislim da smo svi skupa dali doprinos u ostvarenju ovoga što smo danas postigli. U tom smislu i mediji imaju strašno važnu ulogu jer se svaka pisana riječ, informacija i vijest prenose diljem svijeta, pa je važno da budu objektivni, a nama je poticaj i smjernica da u svom radu budemo bolji, aktivniji, kreativniji. Svim laureatima iskrene čestitke, nije lako bilo u ovoj godini. Vidimo se i dogodine” , poručio je Staničić.

Uz uručenja priznanja pobjednicima Turističke patrole, dodijeljene su i tradicionalne Večernjakove zvjezdice najboljim restoranima i to restoranu Leut u Cavtatu i Little Italy u Daruvaru.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceHtz.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno