ASTA Destination Expo međunarodno je poslovno događanje Američkog udruženja savjetnika za putovanja (ASTA). Održava se od 2006. godine, svake godine u drugoj destinaciji s ciljem boljeg upoznavanja i povezivanja njenih članova s dionicima turističke ponude odabrane destinacije.

ASTA Destination Expo – Croatia održat će se u Dubrovniku u novom terminu od 10. do 13. lipnja 2021. te se očekuje dolazak više 150 američkih agenata udruženja.

U poslovnom dijelu eventa održat će se Trade Show i B2B workshop, a prijaviti se možete ovdje.

Dodajmo kako su organizatori skupove u potpunosti prilagodili novim sigurnosnim standardima i mjerama zaštite, kako bi svi sudionici u zaštićenom okruženju mogli upoznati nove partnere i predstaviti svoje proizvode.

Podsjetimo kako je američko tržište, nakon britanskog, drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te da je prošle godine u Dubrovniku boravilo gotovo 160 tisuća američkih turista što je 16 % više nego 2018. godine, a ostvareno je više od 442 tisuće noćenja  što je 15 % više nego 2018. godine.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!