Aspira besplatno online predavanje na temu digitalnih rješenja – 22.01. u 12.00h!

ONLINE OTVORENO PREDAVANJE: PRAKTIČNA DIGITALNA RJEŠENJA U TURIZMU – KAKO UNAPRIJEDITI NAJČEŠĆE PROBLEME U POSLOVANJU?

Visoka škola Aspira opet oduševljava. U otvorenom, besplatnom za sve, predavanju naziva: Praktična digitalna rješenja u turizmu – Kako unaprijediti najčešće probleme u poslovanju? gospodin Dejan Grepo, CEO @webLAB predstavit će nekoliko softverskih rješenja koja su mu znatno poboljšala svakodnevne aktivnosti u području turizma.

Godina iza nas bila je jedna od onih koja je sve one koji rade i djeluju u turizmu potaknula na razmišljanje kako da unaprijede poslovanje, osmisle proizvod ili uslugu koja će cjelokupan turistički doživljaj podići na višu razinu i tako ostvariti konkurentu prednost. Tehnološka rješenja imala su veliku ulogu u implementaciji poslovnih procesa u situacijama „Novog Normalnog“.

Poslovanje u digitalnom svijetu više nikako ne znači samo online prisutnost jer ako smo prisutni ne znači da smo i vidljivi. Kako bismo svoj proizvod plasirali željenoj publici i bili vidljivi na ogromnom online tržištu moramo znati način kako doći do te iste publike. Više no ikada potiče se svijest o važnosti povezivanja različitih industrija s ciljem ostvarivanja boljih poslovnih rezultata.


Predavanje je otvoreno za javnost i potpuno besplatno, a zakazano je za sutra, 22. siječnja u 12:00. Kako biste se i vi priključili, potrebno je ispuniti prijavnicu na stranici škole.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!