Srijeda, 29 ožujka, 2023

Arena Hospitality Group sklopila ugovor sa beogradskim hotelom vrijedan 4,2 milijuna eura

Kupnja hotela 88 Rooms još je jedna prekretnica u strategiji širenja poslovanja Arena Hospitality Group-e u regiji centralne i istočne Europe.

Arena Hospitality Group sklopila je novi ugovor o zajmu u iznosu od 32,0 milijuna kuna (4,2 milijuna eura) za akviziciju hotela 88 Rooms u Beogradu, Srbija.
88 Rooms suvremeni je hotel udaljen samo nekoliko minuta od povijesnog centra grada. Nudi 88 soba i apartmana, restoran, bar i konferencijsku salu te teretanu.
Zaključenje akvizicije očekuje se tijekom prvog tromjesečja 2021. godine.

Kupnja hotela 88 Rooms još je jedna prekretnica u strategiji širenja poslovanja u regiji centralne i istočne Europe, koja omogućuje povećanje obujma poslovanja u gradovima diljem Europe s ciljem povećanja prisutnosti u segmentu tržišta više kategorije u regiji srednje i istočne Europe.

Predstojeći projekti, u kratkoročnom te srednjoročnom roku, uključuju i repozicioniranje hotela Brioni u Puli u luksuzni hotel visoke kategorije sa 227 soba, s ambicijom da postane najbolji hotel u kategoriji u Puli i okolici, repozicioniranje kampa Arena Stoja u Puli u kamp više kategorije, prenamjenu kultne zgrade na vrhunskoj lokaciji u srcu grada Zagreba u hotel s 113 spavaćih soba, koji će uključivati i poznati restoran i bar, wellness i spa sadržaje, fitness centar, prostor sastanke i razne za događaje i parking, te obnovu povijesnog hotela Riviera, koji se nalazi u srcu grada Pule.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno