Subota, 25 ožujka, 2023

Arena Hospitality Group preuzela upravljanje hotelom FRANZ ferdinand Mountain Resort Nassfeld u Austriji

Arena Hospitality Group nastavlja najavljeno proširenje vlastitog portfelja i širenje diljem regije srednje i istočne Europe. Uz već postojeće hotele, apartmanska naselja i kampove u Puli i Medulinu, te hotele u Njemačkoj, Mađarskoj i Srbiji AHG je proširio svoje poslovanje i na Austriju, upravo okončavši kupoprodaju hotela FRANZ ferdinand Mountain Resort u Nassfeldu u vrijednosti od 112 milijuna kuna, te time zakoračila na još jedno novo tržište s kojim će nadopuniti svoje postojeće poslovanje i sa zimskim odmarališnim hotelskim segmentom.

Preuzimanje i upravljanje hotelom kreće u zimskoj sezoni 2021/2022. Hotel s četiri zvjezdice FRANZ ferdinand Mountain Resort Nassfeld smješten je u mjestu Tröpolach na samom poznatom zimskom odmaralištu i skijaškom centru Nassfeld (pokrajna Koruška, Austrija), piše Turizmoteka. Hotel nudi 144 sobe, restoran, bar, wellness i saunu, dječje sadržaje te privatno parkiralište, a jedna od glavnih zanimljivosti hotela je pustolovni zid za penjanje unutar samog hotela visine 16 m.


Posebnost hotela je i u opremljenosti svake sobe sa vlastitim spremištima za bicikle, skije i pancerice, odnosno zimsku i sportsku opremu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno