Petak, 31 ožujka, 2023

Amsterdam nikad dalji. KLM otkazuje letove

KLM u studenome svakodnevno za Zagreb!

Nizozemska aviokompanija u prodaji nudi svakodnevne letove između Amsterdama i Zagreba do kraja studenog ove godine.

KLM je do sada u listopadu otkazao nekoliko letova na liniji Amsterdam – Zagreb, a do kraja ovog mjeseca otkazan je svega jedan polazak (srijeda, 28.10.).

Preko Amsterdama do Europe

Kompanija planira svakodnevno prometovati na ovoj liniji i u studenome, zrakoplovima tipa E190, kapaciteta 100 putnika. Svakodnevna direktna veza između Zagreba i Amsterdama je izuzetno bitna, prije svega jer je preko Amsterdama moguće nastaviti putovanje prema nizu europskih i svjetskih destinacija.

Nakon ukidanja linije Zagreb – Dublin Croatia Airlinesa, svakodnevni let prema Zagrebu nizozemskog KLM-a dobra je vijest i za putnike iz Dublina, s obzirom na to da je preko Amsterdama moguće ostvariti vrlo dobru konekciju prema Zagrebu.

Na ovoj liniji svakodnevno će prometovati i Croatia Airlines, pa će Zagreb s glavnim gradom Nizozemske biti povezan čak dva puta dnevno, pa je broj ponuđenih sjedala na ovoj liniji na tjednoj razini i više nego zadovoljavajuć.

Tek preostaje za vidjeti hoće li KLM u studenome otkazivati određene polaske, to će svakako ovisiti o razmjeru globalne pandemije i statusu rezervacija. KLM je do sada bio redovan na liniji prema Zagrebu i otkazan je vrlo mali postotak najavljenih letova.

Posljednji let Amsterdam-Split

Druga linija KLM-a u Hrvatskoj, između Amsterdama i Splita, prometuje sezonski, te će i ove godine završiti s prometovanjem na kraju listopada. Posljednji let ove godine na liniji Amsterdam – Split najavljen je za subotu, 24. listopada, kada ujedno i završava ovogodišnji ljetni red letenja.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno